מה המשמעות של Automation Services?
זו שאלה מצוינת. השם עצמו מעניק לנו פרשנות, של שירותי אוטומציה. בעופן עקרוני, מדובר על שילוח של שירות, אך באופן אוטומטי לחלוטין. כלומר, אם מישהו משתמש בשירות מסוים, הוא יכול להחליט מתי הוא רוצה להשתמש באותו שירות ספציפי. כמו גם, להחליט הכיצד השירות הזה יתרחש – אם כדרך אפליקציה או פורטל שירות מסוים וכיוצא בזה.
באופן עקרוני, המשמעות של Automation Services שאם היא נעשית נכון, אזי שלא באמת צריך לדבר עם אף אדם בכדי שזה פשוט יתרחש – כי זה קורה. כי החלטנו מה אנחנו רוצים, מתי אנחנו רוצים את זה ואיך אנחנו רוצים את זה – ועל כן זה יכול פשוט לקרות.
דוגמאות ל- Automation Services
יש חברות שהגיעו לרמות תפוקה נהדרות כדרך השימוש ב- Automation Services ביניהן הן אובר ונטפליקס. כיוון שהן לקחו שירות שהיה בעבר דיי מסורתי וידני – כמו לדוגמה להגיע מנקודה א ל-ב’, במקרה של אובר, או צפייה בטלוויזיה – במקרה של נטפליקס – ואפשרו להפוך את החוויה הזאת, שהייתה בעבר מסורתית שכזו – לאוטומטית לחלוטין, כך שבאמת לא צריך להיוועץ עם אף אדם טרם מקבלים את מה שהיא מאפשרת, כמו גם אפשר לדעת בדיוק, באופן ספציפי מה מקבלים, מתי ובאיזה אופן – על כן, אוטומטי לחלוטין, או לפחות במידה גבוהה באופן יחסית, לאופן הקודם בו קיבלנו את אותם דברים, או דברים דומים – בזמנים עברו.
כיום, דוגמאות ל- Automation Services יכולות להיות הזמנות באינטרנט – בין אם של מוצרים, משלוחים, מזונות ואף הזמנה בבתי מלות – לכדי תשלומים אוטומטיים, ואף מוקדי שירות לקוחות – שמאפשרים לקבל שירות אוטומטי. שגם במקרה של מוקדי שירותי הלקוחות – הרי אפשר לקבל מענה, מבלי לדבר עם אף אדם, בזמן שרוצים, דרך פלטפורמת שירות ספציפית – על כן, דיי אוטומטי.
להניע תהליכים קדימה דרך Automation Services
אמנם, על פניו נראה שמה שצריך כדי לאפשר את השימוש ב- Automation Services זו למעשה אפליקציה – הרי זו דרך לקבל דבר מה באופן ידוע מראש, “מבלי לדבר עם אף אחד בדרך”, אלא שבמקרה של אובר (Uber), לדוגמה – מה שמקבלים מגיע דרך כלי רכב פיזי עם ארבעה גלגלים, אדם שמאפשר את השירות, כמו גם חומרי גלם כדי להסיע את המכונית ולהזין את האדם, בין השאר. על כן, Automation Services לא בהכרח מציינת שזה חייב לעבור דרך אפליקציה, אלא שלא צריך לדבר עם מישהו כדי להתחיל את התהליך, כלומר – אין צוואר בקבוק. כל עוד יש מענה (במקרה זה, נהגים זמינים), זה אמור להגיע כתוצאה מהתהליך האוטומטי שהוגדר מראשית הדרך. מה שאובר עשתה במקרה זה – היא פשוט להפוך לאוטומטי, את כל הדברים שהם לא פשוט להגיע מנקודה א’ לנקודה ב’, כמו עצם מציאת הנהג, התשלומים, הגדרת מסלול נסיעה, סינון נהגים – וכן הלאה.
>> מחפשים בית תוכנה איכותי בעל ניסיון רב במגוון תחומים? חברת רייצ’יפ בית תוכנה לשירותכם